Gevulde paprika met linzen

2013-03-27

Vandaag weer eens lekker vegetarisch receptje. Snipper een uitje en snijd een teen knoflook fijn. Fruit in olijfolie. Ondertussen snijd je een courgette in kleine blokjes, die je vervolgens bij de ui en knoflook kiepert. Doe er wat ras el hanout bij en bak eventjes aan. Spoel de inhoud van een blik linzen goed af met koud water en doe deze erbij. Verder snijd je een plak feta in blokjes en schep deze er doorheen. Nu even proeven. Vind je het lekker, dan laat je het zo. Ik vond dat er nog iets miste en heb er mijn nr. 1 secret ingredient, namelijk ketchup doorheen gedaan. Toen was het perfect. Hol 2 grote paprika’s uit en schep het linzenmengsel er in. Zet 20 minuten in de oven op 200 C. Lekker met een sausje van Griekse yoghurt met een lepel harissa en wat fijngesneden koriander.

Reacties