‘Mini’ Pavlova’s

2013-06-01

Ok, eigenlijk zocht ik gewoon een excuus om deze taartjes te delen. Want hoewel er geen meel, deeg of anders in voorkomt, zijn deze vrolijke suikerbommetjes natuurlijk verre van verantwoord. Maar er zitten geen gluten in, wat dan wel weer een voordeel is. Deze mini-Pavlova’s heb ik gemaakt voor de verjaardag van Jochem. Dit is de luie-mensen-versie: ik heb de meringues bij de bakker gehaald, omdat ik geen tijd had om ze zelf te maken. Goede ideeen komen bij mij altijd op het laatste moment namelijk.

Haal meringues bij de bakker (of maak ze zelf van eiwitten en suiker). Snijd een stukje van de bovenkant af zodat je ze mooi kunt opmaken. Klop slagroom  stijf en bestrijk de meringues hiermee. Vervolgens kun je er al het fruit op leggen dat je lekker vindt. Ik maakte 2 combinaties: rood, met aardbeien, frambozen en granaatappelpitjes, en groen, met wilde perzik, kiwi en passievrucht.

Reacties