Paksoi uit de wok met een gebakken visje

2013-03-31

Vrolijk Pasen allemaal! Vandaag hebben we lekker gebruncht bij de ouders van Jochem. Zijn moeder is er één van het verzorgende soort, wat betekent dat je niet bang hoeft te zijn dat je bij thuiskomst nog een beetje trek hebt. Eerder dat je het knoopje van je spijkerbroek toch maar even los doet.  Dus die detox boodschappen kwamen goed van pas.

Snijd 2 tenen knoflook, een rood chilipepertje en een stukje verse gember fijn en bak dit zacht in olijfolie. Snijd je een struik paksoi in reepjes, hou de stronk en het blad apart. Verder snijd je ook een preitje en een rode paprika in dunne reepjes. Doe alle groenten (behalve het blad) in de wok bij de knoflook en kruiden. Bak even aan en doe daarna het blad erbij. Laat met het deksel op de pan even stoven. Ondertussen bak je een witvisje, bijvoorbeeld pangasiusfilet. Serveer de vis met de groenten.

Reacties