Tonijnsteak met haricots verts en tomaat

2013-03-07

 

Vandaag een detox recept, met dank aan BBB Amstel, de sportschool waar ik zit. Je kunt daar namelijk niet alleen bijzonder effectief je vetrolletjes wegtrainen in een warmtecabine, ze letten ook goed op wat je in je mond stopt.  En volgens mij is hier weinig mis mee.

Maak de haricots verts schoon en kook ze in 5 minuten beetgaar. Snijd een stuk of 6 trostomaten in plakken en halveer een handvol Kalamata-olijven. Snijd ook een avocado in blokjes en doe alles in een kom. Maak een dressing van 2 eetlepels citroensap, 3 eetlepels olie, peper en zout en meng dit door de salade. Doe er ook wat geraspte citroenschil doorheen. Wrijf de tonijnsteaks in met wat olie en grill op de grillpan. Schep wat salade op een bord en leg daar de gegrillde tonijn op.

 

Reacties