Varkenshaasje met mangosalsa

2013-03-06

Vandaag moest ik ineens opvallend vaak niezen. Dat kan maar één ding beteken: de lente komt eraan!  Helaas is het van korte duur, het schijnt dit weekend weer te gaan vriezen. Om nog even in zonnige sferen  te blijven, vandaag een receptje met een tropische twist.

Verhit boter of olie in een braadpan en bak een varkenshaasje rondom lekker bruin. Zet het vuur laag en laat nog even garen, maar laat het van binnen nog wel rosé. Ondertussen snijd je 2 mango’s in blokjes (of je haalt ze uit de diepvries), snipper je een rode ui, snijd je een chilipepertje in dunne reepjes en meng je alles door elkaar. Maak af met grof gehakte verse koriander en munt en het sap van een halve limoen. Snijd het varkenshaasje in plakken en serveer met de mangosalsa. Lekker met een simpele salade van kropsla, gele paprika en een lobbige mosterddressing.

Reacties